Facebook Instagram

Beoordelingen van Pizzeria da Charlie Leeuwarden

Recente recensies van Pizzeria da Charlie Leeuwarden

5 sterren na 291 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en pizzabrood met kruidenboter

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

11 verschillende pizza’s besteld en ze waren niet heel warm meer maar dat mocht de pret niet drukken. Ze waren heerlijk. Ook bijna op tijd geleverd wat ik knap vind voor zo’n bestelling. Verder lekker veel verse groente. Voor herhaling vatbaar

Reactie van Pizzeria da Charlie:Goedemorgen bedankt voor uw bericht! En fijn ondanks dat ze niet meer warm waren dat de pizza's hebben gesmaakt. Door afstand en waarschijnlijk omdat de pizza's gesneden zijn zijn ze wat afgekoeld. Normaliter snijden wij de pizza's ook niet om deze reden. Mvg

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend product. Heerlijk bodem en smaakvolle ingrediënten. Ludiek menu. Ik werd er blij van!

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als anders, TOP

, 15-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizzaria.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarische pizza en pizza met vis: elke hap was perfect, of vol vis of met groente.👌

, 10-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed belegd! Smaakvol. Mijn favoriete pizzeria.

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en een smakelijke verse salade gehaald. Lieve mensen met hart voor de zaak.

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en goede en vriendelijke bezorging.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza gegeten. Goede kwaliteit en niet vet. Zeker voor herhaling vatbaar

, 01-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was waanzinnig lekker!! Een en al kwaliteit... heb enorm genoten, klasse!

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en vers beleg op een heerlijke bodem! Bezorging was op afgesproken tijd!

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige pizzeria

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, vlotte bezorging

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na rondzoeken en proeven om (weer) een goeie pizzeria naar onze smaak te vinden, is het deze keer gelukt. Heel lekker!

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genieten geblazen van deze authentieke Italiaanse pizza!

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s. Prima kwaliteit

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Dunne bodem, verse ingrediënten, niet te vet. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza en antipastibox waren echt heerlijk! Absoluut de lekkerste pizza's van Leeuwarden! En de antipastibox een feestje voor bij de borrel!

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren uitstekend van smaak en mooi op tijd thuis bezorgd .....

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd smaken de pizza's zoals ze in Italië doen en zijn ze binnen afgesproken tijd geleverd. Wij zijn zeer content met de gerechten van Pizzaria da Charlie!

Reactie van Pizzeria da Charlie:Fijn om te horen en dat gevoel willen we onze klanten ook geven zoals in Italië!

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt vaak langer dan een uur en word niet gekeken naar opmerkingen die je bij de bestelling plaatst

Reactie van Pizzeria da Charlie:Het spijt ons dat de levertijd laatste weken wat uitloopt. Dit komt dat we door de vakantie met minder man staan! Maar dit willen we zsm oplossen. De uien worden altijd meegebakken, dit keer ook gewoon, dus snap niet echt wat de vorige keer dan met de uien zijn gedaan:-

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Zoals ik ze vroeger in Italië at. ☺️

Reactie van Pizzeria da Charlie:😘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de echte Napolitaanse pizza moet je hier zijn. Exact zoals in Italie. Hier geen Romeinse pizzabodem.

Reactie van Pizzeria da Charlie:😘

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Pizzeria da Charlie:🥰

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fenomenaal!

Reactie van Pizzeria da Charlie:🥰

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza met erg goeie korst. De sterpizza heeft wel tonijn erin terwijl op de website staat dat er alleen vleessoorten inzitten, dit was een kleine verrassing

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, super snelle bezorging

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd gebeld dat ijs koffie er niet meer was. Soort citroen ijs shake gekregen. Man man wat is die lekker. Pizza zoals altijd top.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Heerlijk he?

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al vaker dezelfde pizza besteld. Eerdere keren zat er pittige knoflookolie op, deze keer was de olie niet pittig. Dat vond ik jammer. Verder was het lekker!

Reactie van Pizzeria da Charlie:Hallo wat vervelend om te horen en ik denk dat de knoflookolie er niet op gezeten heeft dat er normaal op gaat. Onze excuses hiervoor

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super ivana!!!

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's die op het afgesproken tijdstip bezorgd werden. Goede service ook!

, 07-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere warme pizza

Reactie van Pizzeria da Charlie:🥰

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza..goed deeg en ook niet vet. De pizzadoos was aan de binnenkant helrmaal droog.. ook wel een anders gezien bij andere pizzeria’s waar het vet bijna uit de droop. Zeker voor herhaling vatbaar.. dat de pizza 20 min later kwam dan de tijd die in eerste instantie vermeld werd, neem ik maar voor lief lief op vrijdag..

Reactie van Pizzeria da Charlie:Dankjewel voor de complimenten! Vrijdag was het enorm druk! Bedankt voor je begrip!

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en de spaghetti een dikke 10.

Reactie van Pizzeria da Charlie:😍

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en heerlijke pizza !!

Reactie van Pizzeria da Charlie:🥰

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lauw en niet gesneden. Nu zelf gesneden waardoor één grote bende vanwege de ham die lastig te snijden was. De smaak was wél Prima! Als toetje de deegslierten met Nutella besteld. De slierten waren erg taai en koud. Hoewel Nutella altijd lekker is, zou k dit nagerecht niet nog een keer bestellen. Zowel de medewerker die ik aan de telefoon had (vanwege onduidelijkheid over de bezorging) als de bezorger, waren erg vriendelijk.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Hallo Ellis, wat vervelend om te horen dat het allemaal niet naar wens was. De pizza's snijden wij niet. Dit om de kwaliteit bij het bezorgen te waarborgen. Als ze gesneden worden is de kans groot dat het karton nat gaat worden en de pizza's kwaliteit niet meer optimaal is. ( tip: graag aangeven in de opmerkingen, of de pizza met de keukenschaar knippen:)) Dat de pizza lauw is kan idd zo zijn. Omdat deze pizza hoofdzakelijk, nadat ie uit de oven komt vers belegd wordt. De straccietti di Nutella vind ik helaas jammer om te horen dat deze te taai waren. En we zullen dit opnemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s!

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb online de bezorgtijd op 16:45 gezet. Helaas werd de pizza pas om 17:12 geleverd. Het blijkt dat voor 17 uur niet wordt bezorgd. Prettig zou zijn geweest de klant hiervan op de hoogte te stellen of de bezorgtijd op de site aan te passen. Ivm werk wilde ik graag tijdig de pizza laten bezorgen.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was iets te laat maar normaal altijd heel snel! Verder was hij heerlijk, goed warm en smaakvol. Geen met kaas overgoten pizza maar echt een smaakvolle goede pizza

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Heerlijke pizza. Juiste tijd bezorgt. Helemaal top. Voor iedereen een aanrader. Zeer leuke acties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, alleen is er een andere pizza geleverd dan er besteld is... niet erg, want die was ook heerlijk :-) Bestelling duurde 75 minuten, dat was wel lang...

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza’s, echt genoten. Aanrader voor een ieder die van Italiaanse pizza’s houdt.

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Favoriete pizza restaurant in Leeuwarden! Nadat de knoflookolie verwisseld werd met knoflooksaus stond de vriendelijke bezorger binnen 10 min voor de deur om alsnog de olie te brengen, complimenten! Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's met uitstekende salade mista erbij. Exact op tijd. Gewoon uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling op de gewenste tijd en warm ontvangen. En een vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Keurig op tijd geleverd. Heerlijk. Een aanrader voor iedereen.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza voor een goede prijs en vlotte en vriendelijke bezorging. Dikke voldoende!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en Lekker keurig op tijd bezorgd

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Zeker een aanrader.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met krokante bidem

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza's van Leeuwarden!!!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste van Leeuwarden!!!

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Hele goede pizza's. Zeker de beste van Leeuwarden :)

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, helaas was de bezorgtijd 20 minuten later dan geschat en moest ik de lauwe pizza opwarmen in de oven. Kan gebeuren op een drukke zondag, maar een berichtje of iets dergelijks was wel prettig geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. We hebben genoten. Aleen was hij een kwartier te laat. Volgende x beter

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk zoals gewend van deze pizzeria! En 1 van de weinige restaurants in leeuwarden waar ze lekkere broodjes met kruidenboter leveren! Zeker een aanrader

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, erg lekker

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer beide eens wat anders gekozen wegens succes de vorige keren. Qua smaak erg prima, helaas wel een iets doorweekte doos door de vleeswaren op 1 pizza. Eerder pizza's met meer vlees besteld die altijd keurig een "droge" bodem hadden. Nou ja, ik hou t op een incident. Tenslotte was het maar 1 van de 2 pizza's bij deze bestelling en bij vorige bestellingen altijd perfect.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en verzorgde bezorging, eten goed verpakt. Patat koud & taai. Pizza met 6 stukjes shoarma?

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goed heet bij bezorging, vriendelijke en correcte bezorger, met inachtneming van coronaregels

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza’s en ze zijn rijkelijk belegd. 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super gesmaakt en bezorging precies op tijd. Ga zo door.

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging iets aan de late kant maar dat kan gebeuren op zaterdag! 3 pizza’s besteld, fijne smaak en ook heel belangrijk .. de pizza’s waren goed warm! Wij bestellen graag weer bij da Charlie.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super top. Voor een ieder een aanrader.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een nieuwe pizza met gegrilde groenten uitgeprobeerd. Echt heel weinig groenten, dus ik at veelal een bodem met kaas. Erg teleurstellend. De Vegetariana is altijd goed, voortaan deze weer.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd een heerlijke pizza, bodem die niet te zout is, en bezorging erg vriendelijk.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn kleinzoon vond het de lekkerste pizza die hij ooit had gehad. Ik vind pizza over het algemeen te zout en dit was nu niet het geval, heerlijk!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En een top bezorgster :)

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, leuke en vriendelijke bediening😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizzas, echt heerlijk, alles vers, heerlijk dunne bodem

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de pizza als de lasagne... Heerlijk!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza’s met Italiaanse ingrediënten zoals een pizza hoort te zijn, top. Wel jammer vind ik dat het bezorgen bijna altijd heel lang duurt. Ik bestel hier regelmatig en als je je bestelling op zsm doet zijn ze er vaak pas na 1,5 uur. Je kunt dan beter een tijd aanvinken, dat werkt beter, maar ook niet altijd. Ik blijf hier zeker wel bestellen, omdat de pizza’s heel lekker zijn, maar ik hoop dat ze wel wat gaan doen aan hun organisatie

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer een top pizza!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s waren heerlijk. Minder zout dan andere pizza’s. We komen zeker terug.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed belegde pizza aanrader, cijfer 7,5!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. We hebben er echt van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza van Leeuwarden, maar de friet was wel erg zout...

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima en lekker

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de Pizza's Tonno leken meer op een Pizza Ton No..er zat nl bijna geen tonijn op.We weten dat er op een echte Italiaanse pizza niet veel vulling zit, maar dit was wel heel erg weinig.Dit deed wel afbreuk aan de smaak van het geheel.Jammer want we hadden hier al vaker besteld en die waren het prima.Even wel een heel positief iets over deze pizzaria..De bodems zijn erg goed..zoals het hoort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fenomenaal!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker maar bijna koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Heerlijke pizza. Alles op en top. Van bestellen tot afleveren. Hou vast. Voor iedereen een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's met prima salade. Alleen hebben wij het idee dat de pizza's meer zout bevatten. Veel dorst ba het eten van de pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Rijkelijk belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk en super vers! Bezorging duurde wel anderhalf uur maar was het wachten waard!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Súper lekker!!!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zoals een pizza ook in Italie smaakt. Heerlijk gegeten en keurig op tijd.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische echte Italiaanse pizza's. Heerlijke dunne bodem, verse ingrediënten. Interessante combinaties soms met een knipoog.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En wederom de beste pizza van Nederland gegeten!!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo hoort een pizza te zijn. Niet zo overdreven veel erop, zodat de bodem een natte kleffe bende wordt. Ga zo door.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd netjes op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger en de gefrituurde calzones zijn een echte aanrader!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza ‘s goed belegd .

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedereen zou de gefrituurde pizza een keer gehad moeten hebben. Wauw. Ook de art erbij besteld, superleuk initiatief! Voor vele herhalingen vatbaar.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaak, saus, beleg is heerlijk. Persoonlijk vind ik de bodem iets te dik/zacht. Mag wel iets dunner en krokanter

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk! Lekkere dunne bodem en alles mooi fijn gesneden. Meerdere malen al besteld bij Da Charlie en nog niet een keer is het tegengevallen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

*smaak 5 sterren. *bezorging 5 sterren. *communicatie 5 sterren. Kortom: ook op de laatste dag van het jaar, meer dan prima voor elkaar. Bedankt. ci vediamo l'anno prossimo

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppizza!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was gewoon ouderwets goed. Minpuntje was dat mijn aanpassing op de bestelling (tomatensaus in plaats van room) schijnbaar niet is doorgekomen. Gelukkig lust ik het ook zo wel.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza van Noord Nederland!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ultiem genieten van de tapasplate. Precies zoals omschreven. Pizzaria da Charlie is een aanrader. Je krijgt waar voor je geld

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goede kwaliteit

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was fantastisch!!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ooit verliet Ivana Leeuwarden om in Italië de liefde op te zoeken. Leeuwarden mag haar dankbaar zijn dat ze die liefde voor pizza vond én mee terug nam. Pizzaheaven.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Echte Italiaanse smaak! We hadden rond 17.00 een bestelling via de site gedaan en aangegeven 18.00 bezorgen, ze waren zelfs 5 minuten eerder! Top!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede pizza, geweldige smaken en leuk bedacht! Ook de italiaanse man kwam hem zelf bezorgen, maakte de avond natuurlijk compleet :)

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu een aantal keren besteld bij Pizzeria da Charlie, maar dit keer was de kwaliteit van het eten zeer matig, tot onvoldoende! Ik ga zeker niet weer de lasagne bestellen, die was gewoon kwalitatief niet goed. En de tonijn pizza was zeer matig (ook niet voor herhaling vatbaar), was eigenlijk best smaakloos en de bodem was daarnaast niet goed doorbakken, zoals we juist nog expliciet hadden aangegeven. De bezorging was kwam wel netjes op de aangegeven tijd, al was dat ook anderhalf uur na we onze bestelling met keuze "zo snel mogelijk" hadden doorgegeven. Al met al dit keer teleurstellend bij Da Charlie. Groet, Frans

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en perfekt op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend. Mooi op tijd en prima op temperatuur.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een super lekkere pizza’s! Ik had ook een blikje drinken erbij besteld, maar omdat iemand anders mijn bestelling aannam het blikje vergeten. Daarna kwam de bezorger nog terug om het blikje te brengen, wat een top service!!😊👍🏻

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pico bello in orde allemaal. En heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was an sich lekker, maar lauw (tegen koud aan) geleverd

Reactie van Pizzeria da Charlie:Parma wordt nadat ie uit de oven komt vers belegd met koude gerechten, dus ja is ie wat lauw idd

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza, was weer lekker maar ondanks de opmerking toch volgegooid met Rucola. In vergelijking met normaal, duurde de bezorging zo’n 85 minuten..

Reactie van Pizzeria da Charlie:Drukte drukte!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza's! Beste in de stad!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van Leeuwarden.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had pizza quarto formaggi besteld, maar ik miste mozzerla en in algemeen te weinig kaas. Voor de rest wel lekker, maar heb hier veel betere gehad

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt voor de tip

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke lekker, keurig op tijd en lekkere salade erbij. Pizza zijn niet echt heet meer als je thuis komt. Wellicht is daar wat aan te doen?

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correctie bezorging. Alle pizza's en pasta's waren heerlijk!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke produkten, goeie kwaliteit en service.

Reactie van Pizzeria da Charlie:😘😘

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, op afgesproken tijd klaar en niet duur. Wij komen zeker nog een keer!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Fijne bodem (zoals je die wilt hebben) met heel veel verse verse ingrediënten. Tikje lauw maar dat komt de smaak ten goede.

Reactie van Pizzeria da Charlie:

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza’s en bezorging netjes binnen de aangegeven tijd

Reactie van Pizzeria da Charlie:👌

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte Italiaanse pizza, heerlijk, beste pizzeria in Leeuwarden.

Reactie van Pizzeria da Charlie:🙉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's keurig op tijd bezorgd.

Reactie van Pizzeria da Charlie:👌

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed en lekker. Tijdige en nette bezorging! Hulde

Reactie van Pizzeria da Charlie:😇

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Lekkerste pizza sinds tijden...bodem,topping en korstt Echt een aanrader :-)

Reactie van Pizzeria da Charlie:

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten en dit adres ook doorgegeven aan vrienden.

Reactie van Pizzeria da Charlie:🙏🤝

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, snelle bezorging. Bestelproces en informatievoorziening over levering ook goed.

Reactie van Pizzeria da Charlie:

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Een pizza zoals een pizza hoort te zijn!

Reactie van Pizzeria da Charlie:💪

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Het laatste stukje opgeborgen in de vriezer (😊 lekker vooruitzicht)

Reactie van Pizzeria da Charlie:😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed!!

Reactie van Pizzeria da Charlie:👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en warme pizza’s die op de afgesproken tijd bezorgd werden. Dit is onze nieuwe hofleverancier!

Reactie van Pizzeria da Charlie:👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lange tijd niet zulke lekkere pizza’s gehad en ook de pasta is hartstikke lekker! Zeker weten een aanrader.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Grazie

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Pizzeria da Charlie:Grazie

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Pizzeria da Charlie:Altijd weer grazie!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, er werd zelfs nog gebeld of de pizza’s goed waren , ivm vochtige doos bij aflevering. Als we niet tevreden waren wilde ze wel een nieuwe pizza brengen. Complimenten wat een top bedrijf .

Reactie van Pizzeria da Charlie:Grazie 1000

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza 🍕!!

Reactie van Pizzeria da Charlie:Ook al geen ster ( denk foutje) grazie

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goed van smaak en fijne bodem.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Grazie!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een van de betere pizza’s die ik in NL heb gehad. Tijdje in Italië gewoond en dit is er niet van te onderscheiden!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Pizzeria da Charlie:👍

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg lekker, complimenten! Alleen 1,5 uur voor de bezorging op een doordeweekse dag bij aangeven 'zo snel mogelijk' vonden we te lang. Daarnaast misten we een ingrediënt op onze pizza.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt voor je compliment! Helaas hebben wij het erg druk gehad door de aktie die we op onze site hadden vandaar dat we u niet eerder de pizza's kunnen leveren.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk helemaal de borrelhapjes

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service ga zo door

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De afgesproken 18 uur kon niet gehaald worden stond er in de bevestiging. Maar ook de 18.20 bleek bij bezorging niet haalbaar.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Door onvoorziene drukte zijn de bezorgingen niet op tijd aangekomen. Onze excuses

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stokbrood was een pizzabodem waar ik niet op zat te wachten en de pizza was okk gewoon niet wat he ervan verwacht. Jammer.

Reactie van Pizzeria da Charlie:We kunnen niet iedereen tevreden houden. Iig bedankt voor uw bestelling

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk!!

Reactie van Pizzeria da Charlie:Grazie!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel altijd de pizza hier, helaas dit keer niet de kwaliteit die ik gewend ben. Pizza bodem was slap en waterig alle ingrediënten vielen van de pizza. De stukjes kip op de pizza waren koud. Hoop dat het de volgende keer weer als vanouds is.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Hallo Peter wat vervelend om te horen dat dit is gebeurd. En dit is absoluut niet de bedoeling. Ik stel het dan ook zeer op prijs als zoiets gebeurd dat we daarover gebeld worden zodat we tot een oplossing komen! Voor de volgende keer zullen wij hier extra opletten!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een allereerste bestelling!! Pizza koelde wel wat snel af, misschien helpt een stukje alufolie?

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt erg fijn om te horen. We hebben het geprobeerd met aluminiumfolie, alleen dat us niet bevorderlijk van de pizza. Teveel stoom maakt de pizza te zacht en week. Misschien een snellere bezorging?🤗

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, vriendelijke bezorger, heerlijke pizza

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie🙏

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie💪

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was beetje laat, maar gecompenseerd met goede pizza en kruidenboter.

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie🙉

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke lasagna, ruime portie voor 1 persoon, alles vers en warm, keurig op tijd geleverd👍

Reactie van Pizzeria da Charlie:Grazie! Onze lasagna wordt 100% zelfgemaakt niets uit een potje! Volgens schoonmoeders recept! Het doet ons goed dat het heerlijk was! 😍

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goed belegd en dunne bodem.

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie 1000 signora Cayenne🥰🥰

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was smakelijk, ik vond het niet bijzonder, maar mijn huisgenoot vond het erg lekker Echter niet heel warm, bijna koud. Tonijnsalade was lekker en goed gevuld.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Jammer dat we u niet het 'wauw' gevoel hebben gegeven, die we juist met onze pizzas en gerechten willen geven. Omdat er toch een verschil zit tussen onze echte Italiaanse pizza's en de vele pizzerias in Leeuwarden. Iig bedankt voor de feedback.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s , goed gevuld

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

3 pizza's afgehaald..waren alle 3 heerlijk..lekkerste sinds tijden. Wel jammer dat de pizza's snel afkoelen in de doos. Daar is nog winst te behalen..

Reactie van Pizzeria da Charlie:Goedendag, jammer dat de pizzas afgekoeld waren, mijn vraag is dan ook of dit alleen de carpaccio was of beide 3 de pizzas. Want de carpaccio wordt na de oven nog belegd en kan ik me voorstellen dat deze niet erg warm is. Bij afhalen is het altijd de timing dat de pizzas uit de oven gaan erg belangrijk soms komen klanten 5 min later en zijn de pizzas al uit de oven etc... dan hangt het nog af waar u woont. Pizzas moeten eigelijk zo min mogelijk in de doos gehouden worden om optimaal te kunnen genieten van uw pizza! Ik hoop dat ik u hierbij een uitleg heb gegeven.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The gluten free pizza had a really good topping, however the base was extremely heavy... Chips were not properly cooked

Reactie van Pizzeria da Charlie:Ciao Olimpia, I'm sorry to hear that the pizza didn't taste as expected. The gluten-free are already prepared so we can't do anything about that. As for the fried potatoes perhaps it has to do with the delivery time and they get soft. Next time I we prefer that you call us about your complain, then we can resolve the problem right away to have a satisfied client!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekker, voor herhaling vatbaar!

Reactie van Pizzeria da Charlie:Toppie

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Heerlijke pizza’s en super vriendelijke bezorging! Smaakt naar Italië 🍕❤️

Reactie van Pizzeria da Charlie:bedankt voor het compliment!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij willen nooit anders meer! Restaurant kwaliteit

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt voor het compliment!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was helaas niet zo warm meer bij ontvangst waardoor de korst ook een beetje slof was. Verder hele aardige bezorging

Reactie van Pizzeria da Charlie:Wij vinden het erg jammer dit te horen en we proberen ons uiterste best om de klanten tevreden te houden. Dat de pizzas koud waren bij aankomst is niet onze bedoeling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keer ging er iets mis met de bestelling. Dit werd deze keer ruimschoots en boven verwachting gecompenseerd! Heerlijk gegeten :-)

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Italiaanse pizza's. Met een goede bodem. Snelle bezorging. Erg tevreden...zeker niet de laatste x dat we hier gaan bestellen.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker! Vriendelijke bezorger, warme pizza en niet vet. Top!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijke enthousiast. De smaak is prima maar de bestelling was naar onze mening niet warm genoeg. Van lauw warme pizza en calzone worden wij niet heel erg blij.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had beter een tijd kunnen kiezen ipv zo snel mogelijk. Het duurde namelijk bijna 1,5 uur ipv 45 minuten als ik een tijd had gekozen. Verder heerlijke pizza's!

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt voor je reactie en fijn dat de pizzas ondanks het lange wachten, goed gesmaakt hebben! Tot onze spijt was het zondag erg druk, en konden wij de pizza's niet in 45 min leveren. Mvg Ivana

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend!

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie 1000

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en op tijd bezorgd!

Reactie van Pizzeria da Charlie:fijn dat het u gesmaakt heeft

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze pizza`s waren heerlijk van smaak, vol en vers. Zoals je hoopt dat een pizza smaakt. Wij bestellen zeker weer en raden deze pizzaria absoluut aan bij vrienden en familie

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt voor dit mooie compliment! En tot gauw!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dik inorde.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt voor uw reactie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Pizzeria da Charlie:👍

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke pizza's. geen druppeltje vet in de doos na het opeten van de pizza thuis op de bank :) aardige mensen die proberen om eten maken zoals het bedoelt is, met passie, inzet en kwaliteit. ga zo door! dit is de nieuwe pidokkio voor mij. gr ramon

Reactie van Pizzeria da Charlie:wat een enorm fijn compliment! En het is absoluut waar! Wij willen de klanten de pizza's bezorgen hoe deze in Italie smaken! Eerlijke en verse produkten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betreft special: vegetariana. Iets meer groente had ik nog lekkerder gevonden, was ietwat aan de weinige kant

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt voor je feedback! Alles wat je wenst wat wij in huis hebben kunt er extra bijvragen. Dus voor de volgende keer gewoon even in de opmerking erbij zetten wat u nog graag eebij wil hebben!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke authentieke pizza’s. Snelle service.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Heel erg bedankt!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op dit moment vind ik dit de beste pizzaria van Leeuwarden!! Super lekker.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt erg leuk om dit te lezen!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super pizza. Heerlijk van smaak en goed gevuld. Salade perfect. Een aanrader voor iedereen.

Reactie van Pizzeria da Charlie:bedankt! Grazie!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 woord geweldig 😍

Reactie van Pizzeria da Charlie:tuttooo beene😉

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn geweldig. Maar had dit keer de lasagne deze viel behoorlijk tegen. Was aangebrand en daardoor niet te eten. En de pizzabrood was keihard en taai

Reactie van Pizzeria da Charlie:jammer dat de lasagne niet gesmaakt heeft! Maar bedankt voor je feedback. Wij zullen dit proberen te verbeteren.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon m'n adres niet vinden, ondanks de beschrijving die ik er bij heb gedaan en m'n telefoonnummer dat ik doorgaf. Gevolg; koude maaltijd. Dit was een tip van mijn boekhouder. Moeten we maar niet meer doen.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Goedendag, Het is erg spijtig om te horen dat dit gebeurd is. Als u ons hiervoor gebeld had dan hadden we dit kunnen oplossen. Wij stellen het erg op prijs dat er persoonlijk naar ons gebeld wordt zodat we dit gelijk kunnen oplossen.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende bodem, lekker krokant. Prima gevuld. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend! Aanwinst voor Leeuwarden

Reactie van Pizzeria da Charlie:Mooi compliment! Grazie

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een heerlijke pizza!

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

4 pizza's besteld, waarvan 1 kinderpizza de extra ingrediënten miste. Toch jammer want dan zit er praktisch niets op. Overige 3 pizza's waren weer dik in orde.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Hallo tessa, wat vervelend om te horen dat we een pizza fout geleverd hebben. Als dit soort dingen gebeuren bel ons dan even, dan kunnen wij er gelijk op in spelen en een nieuwe voor je laten bezorgen! Maar fijn om te horen dat de andere 3 pizzas lekker waren;) groetjes

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en supersnel bezorgd, fijn dat de vegetarische pizza’s een apart kopje hebben op de website en niet overal tussendoor staan!

Reactie van Pizzeria da Charlie:erg bedankt voor je mooie compliment! En hopelijk tot ziens!

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Italiaanse pizza’s!!

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt fijn dat ze gesmaakt hebben! Arrivederci!;)

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizzas, en vriendelijke bezorger. Maar ruim 2 uren wachten op een bestelling is te lang.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt voor uw bericht. Fijn dat de pizzas gesmaakt hebben. We hebben het gisteren erg druk gehad vandaar dat de bezorging langer duurde dan normaal. We doen ons uiterste best om iedereen zo spoedig te helpen.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

enorm lekker pizza's! Wij bestellen alleen nog maar hier vanwege de rijke smaken, verse ingrediënten en geen vette/kleffe bende.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

La pizza e buonissimo ieri.

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke puzza's

Reactie van Pizzeria da Charlie:bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en precies op tijd. Italiaanse ingrediënten, net even anders dan anderen..

Reactie van Pizzeria da Charlie:leuk om te horen! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en op de afgesproken tijd gebracht en gloeiend heet. Prima kwaliteit voor herhaling vatbaar..

Reactie van Pizzeria da Charlie:super! Bedankt

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed van smaak en op tijd bezorgd. Wel was de pizza te veel afgekoeld en moest ik een helft opnieuw in de oven opwarmen.

Reactie van Pizzeria da Charlie:bedankt voor je feedback. We zorgen er altijd voor dat de pizza's gelijk worden bezorgd!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde wat langer door overmacht, hier is netjes over gebeld en gecompenseerd met een blikje cola. De pizza was heerlijk, zoals ze in Italië ook gemaakt worden.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Grazie 1000;)

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza. Top

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza.. Geweldig

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt!!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De shoarmapizza lagen hooguit 20 stukjes shoarma op, de bodern was klef. De carbonara speciaal was ook de bodem klef, de randen erg droog en sommige stukjes zwart op de rand. Pizzas smaakten gewoon zonder de wauwfactor, had hoge verwachtingen door de reclames over echte italiaanse pizzas. , jammer Levering was zoals beloofd en pizza s waren warm

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt voor uw feedback, en jammer dat de pizza's niet naar verwachting waren. U had ons kunnen bellen met uw bezwaar dan hadden wij er iets aan kunnen doen. Want wij willen de klanten altijd tevreden houden!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was weer heerlijk

Reactie van Pizzeria da Charlie:Sempre❤

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza buonissima

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie 1000

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza Tonno en Penne Pollo. Op de pizza erg veel uien, mag wat minder aanwezig zijn. Smaken zijn geweldig en wordt op prima temperatuur bezorgd door een zeer vriendelijke persoon. Top kwaliteit.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt voor uw feedback! En wij geven daar natuurlijk gehoor aan!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een van de lekkerste pizza’s ooit!

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, de carpaccio is een aanrader!

Reactie van Pizzeria da Charlie:Fijn dat het gesmaakt heeft!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke topping, wel wat te veel zout, en de bodem iets aan de taaie kant. Zou wel weer bestellen!

Reactie van Pizzeria da Charlie:bedankt! En fijn om een feedback terug te krijgen. Normaal zou de korst niet taai moeten zijn. Als je ooit een klacht hebt in de toekomst bel ons dan op dan kijken we of we eventueel dit kunnen oplossen!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect!

Reactie van Pizzeria da Charlie:bedankt!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerlijke pizza

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza’s van Leeuwarden. Net als of je in Italië bent..🤩

Reactie van Pizzeria da Charlie:heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke warme pizza

Reactie van Pizzeria da Charlie:bedankt

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Pizzeria da Charlie:bedankt

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk net of je in Italië bent. Warm en snel geleverd

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza's waren prima, maar niet uitzonderlijk. Hadden iets warmer gekund.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Jammer dat ze niet uitzonderlijk waren. De pizza caprese en pizza primavera zijn pizzas waar verse ingrediënten op zitten, deze zijn dan minder warm dan de pizzas waar de produkten mee in de oven gaan!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza’s. Goede kwaliteit ingrediënten. De Spianata Dolce vonden wij een topper door z’n eenvoud en eerlijke smaken!

Reactie van Pizzeria da Charlie:fijn dat ze gesmaakt hebben

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niks op aan te merken Lekkerste Pizza’s van Leeuwarden Bestellen wekelijks em zijn erg kieskeurig haha

Reactie van Pizzeria da Charlie:🤗🤗🤗

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, een verademing.

Reactie van Pizzeria da Charlie:fijn dat het gesmaakt heeft

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke krokante pizza met een niet te overtreffen bite #belissimo

Reactie van Pizzeria da Charlie:🤩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria da Charlie:🤩

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Una garanzia! Un piccolo e delizioso angolo di Italia a Leeuwarden. Top quality

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie 1000

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salades waren lekker. De gedroogde paprika's waren erg zout.

Reactie van Pizzeria da Charlie:fijn dat het gesmaakt heeft

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1e keer besteld. We gaan vaker bestellen. Heerlijke pizza's. Rijkelijk belegd. Vriendelijke bezorger.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Fijn dat het gesmaakt heeft

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en snelle bezorging. Top:)

Reactie van Pizzeria da Charlie:Fijn dat het zo gesmaakt heeft!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was goed, de beste pizzeria in Friesland. Vriendelijke bezorger! Ik ben wel benieuwd wat jullie specialiteit is.. Laat t me weten en ik bestel hem ;)

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt voor de leuke reactie! We hebben meerdere specialiteiten. We hebben de "Da Charlie" dit is de fantasie van de kok. Dus laat je verrassen!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Real Italian Pizza. The best in Leeuwarden. Good idea of the new entry "cannolo", heating to improve.

Reactie van Pizzeria da Charlie:GRAZIE 1000!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heerlijk. Lekkere de ingredienten zijn met zorg ingekocht. De bodem knapperig. Op de horgonzola was wel bezuinigd

Reactie van Pizzeria da Charlie:bedankt voor de leuke reactie! Volgende keer bij de opmerkingen even extra gorgonzola erbij schrijven! Geen probleem!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie:)

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke echte Italiaanse pizza. We komen zeer zeker binnenkort nog een keer terug.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Fijn om zulke berichtjes te mogen ontvangen! Tot de volgende keer!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, wel minder lekkere bodem dan 2 wkn terug. Maar nog steeds goed belegd met lekkere ingrediënten. De tiramisu viel tegen. Waterige bodem.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Jammer dat het dit keer niet naar verwachting was. Maar hoop dat u nog eens bij komt bestellen!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heerlijk met alle verse ingrediënten. Werden goed warm bezorgd. Zal hier zeker vaker bestellen.

Reactie van Pizzeria da Charlie:bedankt voor de leuke reactie!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere pizza!!! Aanrader.

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Reactie van Pizzeria da Charlie:top;)

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriet pizza di parma

Reactie van Pizzeria da Charlie:Deze is ook lekker!!!!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt super lekker. Zelfs glutenvrije pizza was top! Aanrader

Reactie van Pizzeria da Charlie:Wat fijn dat de glutenvrije pizza ook zo lekker gesmaakt heeft!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza goed warm en voldoende afstand gehouden bij het bezorgen. Dit was onze 1ekeer dat we bij deze pizzaria bestelden en is voor herhaling vatbaar.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt voor de leuke reactie! En tot snel!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De carbonara mag van mij wel meer kaas bevatten, was nu wat licht van smaak.

Reactie van Pizzeria da Charlie:Dan doen we er gewoon wat meer op:) de klant is koning. Volgende keer bij de opmerking even vermelden!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en op tijd bezorgt

Reactie van Pizzeria da Charlie:bedankt voor de leuke reactie!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was prima maar 4 euro voor 'pizzabrood met kruidenboter' vind ik veel te duur

Reactie van Pizzeria da Charlie:fijn dat het goed gesmaakt heeft. En ja qua prijs zitten we in de norm. Volgende x wat extra pizzabrood;)

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 20 min later dan het door ons aangegeven tijdstip, maar we werden hier wel keurig over op de hoogte gesteld, netjes. Pizza's waren echt een stuk beter dan elders in Leeuwarden. Mijn pizza Margarita was heerlijk! Goede bodem, zoals een Italiaanse pizza hoort te smaken. Vriend had de pizza salami, hij vond de pizza lekker, alleen het vlees smaakte een beetje oud. We gaan hier zeker vaker bestellen, prima prijzen voor een mooi formaat pizza!

Reactie van Pizzeria da Charlie:bedankt voor je leuke reactie en feedback! Ik kan jullie garanderen dat de salami vers is. Maar omdat we een Italiaanse salami erop doen kan het zijn dat deze smaak wat verschilt van de " nederlandse salami". Misschien is ie te lang door bakken geweest. Volgende keer kan ik jullie de spianata dolce salami aanbevelen!!! Het proberen waard! Buonissimo!!!!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Alles vers. Echt de betere pizzeria.

Reactie van Pizzeria da Charlie:bedankt voor de leuke reactie!!!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, precies op de afgesproken tijd klaar. Rijkelijk belegd, dikke aanrader en wij komen zeker terug!

Reactie van Pizzeria da Charlie:fijn om te horen dat ze zo lekker waren! A presto!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza bodem was zacht en week was echt slecht de smaak was redelijk. Eerst en laatste keer

Reactie van Pizzeria da Charlie:Bedankt voor de reactie en erg spijtig dat de pizzas niet goed waren. U had ons kunnen bellen dan konden wij dit oplossen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed hè Ivana en team weten wat lekker is en wat service is hahaa Bestellen elke week wel minimaal 1 x Altijd subliem

Reactie van Pizzeria da Charlie:Yes!!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke echte Italiaanse pizza!

Reactie van Pizzeria da Charlie:grazie

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde lasagna en pizza smaakten voortreffelijk. Aandachtspuntje: de lasagna was van binnen niet zo heel warm, maar smaakte er niet minder om. 😊. Op de pizza ontbraken een paar extra bestelde ingrediënten, maar na een telefoontje werd dat direct opgelost en werd er in no time een nieuwe pizza bezorgd, klasse! 👍

Reactie van Pizzeria da Charlie:bedankt!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer als mijn vriend en ik een pizza er weg halen is het verrukkelijk! De bezorging is snel en het personeel is erg vriendelijk, zeker een aanrader!

Reactie van Pizzeria da Charlie:wat een onwijs leuke reactie!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was week.. De randen waren ook slap. Niet wat we gewend zijn !

Reactie van Pizzeria da Charlie:Dat is erg spijtig dat het niet gesmaakt heeften dat is ook niet hoe wij een pizza willen leveren. Misschien is het een tip om volgende keer gewoon even met ons te bellen, als een bestelling niet goed is aangekomen. Dan kunnen we het oplossen. Groetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.